Headerbild

Rapport från Årsmötet

2019-03-16 i Allmänt

Söndagen den 10 mars hölls föreningens årmöte. Här finns en kort rapport om vad som beslutades

Inga motioner från medlemarna hade kommit och styrelsen hade heller inte lagt något eget förslag så årsmötet behandlade bara de ordniarie punkterna.

Den avgående styrelsen beviljades ansvarsfrihet av mötesdeltagarna.

En ny styrelse valdes som till största delen består av samma personer som tidigare. Glädjande är dock att vi också fick in en ny person där. Ni finner information om styrelsen och övriga valda personer på annan plats här på hemsidan.

Medlemsavgifterna för 2019 beslutades att vara på samma nivå som föregående år. En anledning till att vi behåller nivåerna är för att vi räknar med en större investering under året i vår ombyggda klubbstuga. Tänk på att medlemsavgiften ska vara betald innan 30 april 2019.

Det ekonomiska utfallet för 2018 blev en vinst på knappt 9000 kr mot budgeterade 13500 kr. Med tanke på att vi inte genomfört något medlemsarbete under 2018 så är det positiva resultatet bra.

Övriga frågor som det informerades kring var

  • Alla är välkomna på arbetsdagar i klubbstugan för att färdigställa bygget
  • Det skåp och kopparså som föreningen har kommer styrelsen under året att avyttra till någon som vill ha det

 

Har ni frågor eller funderingar kring årsmötet eller andra delar av vår verksamhet så hör av er till någon i styrelsen eller via mail till vkuvarna@gmail.com

Adress

VK Uvarna - Orientering c/o Thomas Engberg Helmer Osslundsv 6 864 32 Matfors

Kontakt

Tel: +46706610343 (Ordf.) E-post: vkuvarna@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in