Headerbild

Vintercupen Del 4 - Resultat

2013-02-11 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Den fjärde delen är avgjort och personerna med bäst minne var denna gång Marcus M på långa banan och Sara N på korta banan

21 deltagare trotsade det lätta snöfallet och prövade sitt minne i denna orienteringsövning. Deltagaren besökte 10-12 kontroller i centrala Matfors och vid varje kontroll så satt en liten kartbit. Löparens uppgift var att memorera denna och stämpla i motsvarande kontroll när han/hon kom tillbaka till klubbstugan.

 

Bäst lyckades Marcus M på långa banan där han visserligen missade en stämpling, men pga snabbheten så tog han ändå segern. På korta banan var det Sara N som mindes bäst med snabb löpning och ingen stämpling som glömdes bort. 8 personer lyckades pricka in alla minneskontroller helt rätt.

 

I totalen så går Marcus M upp i en knapp ledning (1 poäng) före Maja E. Det är 6 personer inom 60 poäng, som motsvarar 1 minut i den avslutande jaktstarten i slutet av april.

 

Totalt har 39 olika personer deltagit i de någon av de fyra första deltävlingarna.

 

Ni hittar resultaten som vanligt på årets samlingssida.

 

Om två veckor (25/2) så är det dax igen. Det blir en övning kring skolgården i Matfors, med samling i klubbstugan. Övningen heter Herre på täppan och går ut på att lyckas vara ensam stämplare så länge som möjligt vid en kontroll innan en motståndare kommer och stämplar. För varje sekund som går tills nästa deltagare stämplar i samma kontroll få man 1 poäng. Det blir gemensam start och en begränsad tid att virra omkring. Om snöhögarna finns kvar så kommer kontrollerna att placeras på dem (för att leva upp till namnet Herre på täppan). Ni kan redan nu anmäla er via anmälningsformuläret (länk hittar ni från samlingssidan).

Adress

VK Uvarna - Orientering c/o Thomas Engberg Helmer Osslundsv 6 864 32 Matfors

Kontakt

Tel: +46706610343 (Ordf.) E-post: vkuvarna@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in