Headerbild

Vintercupen Del 3 - Resultat

2013-01-29 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Vid tredje delen av Vintercupen var det tjejernas kväll. Återigen var Anna och Elin snabbast på korta banan och Johanna tog hem segern på långa banan.

21 deltagare blev det på koordinatövningen i centrala Matfors. Det var lite lurigt att hitta vissa kontroller då de inte var exakt markerade på kartan.

 

Elin N och Anna L sprang tillsammans och vann den korta banan. Kanske är det en justering av handikappet för dessa som behövs för att någon annan skall ha chans att ta hem segern.

Johanna Å var snabbast på långa banan med Stefan W och syrran Amanda strax efter.

 

Även i totalen så är det tjejerna som toppar, Anna L före Johanna och Maja. Just nu har Anna en ledning på drygt 30 sekunder inför jaktstartsavslutning i april, men det finns fortfarande 7 tillfällen att förändra den ställningen.

 

Resultat och banor hitar ni på sammanställningssidan.

 

Nästa tillfälle blir den 11 februari med samling vid klubbstugan (Strandvägen i Matfors). Övningen är en minnesövning. En karta i handen med ett antal kontroller markerade i närområdet från klubbstugan. Vid varje kontroll sitter en karta (eller kartutsnitt) men en eller flera kontroller inritade. Deltagaren skall memorera kontrollen på den kartan. Vid klubbstugan sitter sedan en karta med kontroller och kodsiffror inritade. Deltagaren skall då komma ihåg vilken kontroll som var inritad på kartan och stämpla i motsvarande stämpelenhet. Har man bra minne så kan man springa till flera kontroller och memorera kartan, har man kortare minne så måste man tillbaka till klubbstugan mellan varje.

Adress

VK Uvarna - Orientering c/o Thomas Engberg Helmer Osslundsv 6 864 32 Matfors

Kontakt

Tel: +46706610343 (Ordf.) E-post: vkuvarna@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in