Headerbild

Vintercupen Del 1 - Resultat

2012-11-27 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Drygt 30 löpare deltog vid första tillfället för årets Vintercup, VirrVarr. Alla lyckades dock inte hålla tummen på rätt plats under sina löprundor. Uppdaterad med resultaten (Anna L och Jonas N är första vinnarna för året).

På grund av en sen ändring och den mänskliga faktorn så var målet markerat redan efter 4 varv på långa banans karta (och inte fem som arrangören meddelade innan start). Hänsyn har tagits till detta i resultatsammanräkningen så att måltiden räknas efter 4 varv.

 

Uppgiften gick ut på att springa flera varv på samma löprunda, hålla koll på "vägvisningsskyltar" efter vägen och följa med på en VirrVarr-karta eftersom.

 

Vägvisningen för långa banan var: Höger, Vänster, Rakt, Höger, Rakt, Vänster.

Kontrollerna som passerades blev (grupperad per varv): 153-156, 157-162-152, 154-156-155, 153-Mål

 

Vägvisningen för korta banan var: Höger, Vänster, Rakt, Vänster.

Kontrollerna som passerades blev (grupperad per varv): 161, 160, 162-Mål

 

Grattis till Anna Lampinen och Jonas Nilsson för att ni båda klarade av kort respektive lång bana snabbast och därmed tog ledningen i denna cup. Det var en hel del missar i denna "nybörjar"-inspirerade övning. Jonas var ensam att klara långa banan utan fel och på korta var det 4 stycken (av 12) som lyckades.  Resultaten och banorna hittar ni på samlingssidan för Vintercupen.

 

Medan ni väntar på nästa tillfälle så kan ni läsa artikeln i Dagbladet.

 

Nästa tillfälle blir måndagen den 10 december, kl 18:30. Samlingen blir vid Thulevallen i Matfors och övningen blir en vanlig poängorientering. Mer information kommer inom kort men ni kan redan nu anmäla er om ni vill via anmälningsformuläret.

Adress

VK Uvarna - Orientering c/o Thomas Engberg Helmer Osslundsv 6 864 32 Matfors

Kontakt

Tel: +46706610343 (Ordf.) E-post: vkuvarna@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in