Headerbild

Vintercupen del 3 - StjärnOL

2011-02-06 i Allmänt

Uppdatering 23/2 kl 13:30: Temperaturen i Matfors verkar hålla sig kring -15 grader enligt Sundsvalls Energis Mätstation. Tävlingen kommer att genomföras ikväll.

Deltävlingen kommer att bestå av olika slingor som skall springas och som vanligt så är det ett handikappsystem i botten så att alla kan jämföras mot alla.

 

Datum: Onsdagen den 23 februari

Tid: Samling 18, start från 18.15

Plats: Ängoms förskola (se bild nedan)

Stämpelsystem: SportIdent

Anmälan: Via anmälningsformuläret eller mail direkt till thomas.engberg@home.se (kom ihåg att ange namn, ålder och ev sportidentnummer). Senast måndag 21 februari kl 18 för att kartor skall hinna skrivas ut.

Utrustning: Reflexväst + Sportidentpinne (+ ev lyse, se nedan)

Köldgräns: -15 grader, Besked via hemsidan senast kl 15 på tävlingsdagen

 

Öppet hus hos Perssons: Det finns möjlighet att gå in hos Perssons som bor granne med förskolan för att värma sig eller låna toaloetten. De bjuder också på saft och bullar efter loppet.

 

Samling vid Ängoms förskola

 

Banan består av 6 stycken slingor med 2 eller 3 kontroller per slinga. Mellan varje slinga skall det också stämplas vid starten/målet (Ängoms förskola). Slingorna längd är cirka 400, 900, 900, 1000, 1100 och 1400 meter långa. Det blir ett tidstillägg för varje slinga som hoppas över som motsvarar 1 minuter per 100 meter slinga. Alla tar de antal slingor som de önskar och slingorna får tas i valfri ordning. Kontrollerna på respektive slinga får också tas i valfri ordning men alla kontroller för en slinga skall tas tillsammans med "växlingsstämpling" vid starten/målet om man inte vill ha tillägg för just den slingan. Som vanligt så blir det en genomgång innan starten av detta också.

 

Slingorna går på upplysta vägar i bostadsområdet med mycket lätta kontrollpunkter men på den längsta slingan är det ca 100-150 meter som går på en trampad stig utan lyse. Någon form av lyse kan vara till hjälp där men jag tror att det går bra även utan.

 

Alla är välkomna, även om man inte har haft möjlighet att deltaga i de två första delarna av vintercupen.

 

Anmälningsläget 2011-02-21:

Pernilla, Hans-Erik, Simon, Kalle, Rolf, Kristina, Jonas, Sara, Elin, Josefin, Noel, Ingela, Thomas, Maja, Kjell, Jim, Kristina, Nelly, Pär-Albin, Mikael, Åsa

Adress

VK Uvarna - Orientering c/o Thomas Engberg Helmer Osslundsv 6 864 32 Matfors

Kontakt

Tel: +46706610343 (Ordf.) E-post: vkuvarna@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in